EL PARTIT MÉS INTERESSANT

Conte inventat per la Zúria.

Hi havia una vegada un jugador molt guapo que es deia Kun Agüero, que jugava a l’Atlético de Madrid.
Tenia 19 anys, era catxes, guapo, fort i veloç. Era el jugador més bo amb 19 anys. El que feia sovint era fer l’amor amb la seva dona, la filla del Maradona, i entrenar i jugar a futbol.
Va néixer a Argentina, però ara vivia a Madrid, el seu rival principal era el Madrid.
No era ni tímid ni simpàtic, amb qui més es relacionava era amb la Zúria, el Forlán, l’entrenador i tot l’equip. Jugava gairebé tots els partits al Vicente Calderón. El camp és bastant gran, amb gespa, vestuaris, línies, porteries...
Era 24 de gener i l’Atlètic s’enfrontava al Barça. Era fàcil de guanyar-lo, al Barça. Comença el partit i el Kun Agüero marca gol: 1-0 guanya l’Atlètic. Està molt content i alegre perquè ha marcat. És estiu. 10 h de la nit. Ara mateix està abraçat i acompanyat per tot l’equip a l’haver marcat el gol. De sobte el Barça havia sacat de mig camp i de sobte penalty. El xutarà el tontet del Ronaldinho. Va el ximplet i l’envia a la grada. Però què passa, de sobte tot el públic no sabem per què es disposa a entrar al camp, però la policia no els deixa.
Primer ensurt, l’Atlético saca de porteria, contraatac de l’Atlético, u contra u Puyol i Kun que guanyarà Kun, li fa la ruleta de Zinedine Zidane i se’n va de Puyol, però reacciona i segada, el Kun salta i GOL! per tot l’escaire. El va a abraçar, però ara sí, el públic ha entrat al camp, però l’àrbitre li ha ensenyat vermella, però el Kun va a protestar, però no perquè s’ho va repensar dues vegades i el que va fer va ser començar a barallar-se amb el Puyol. De sobte van parar i van dir que els dos jugarien junts a l’Atlètic.
I l’Atlètic, la temporada següent va guanyar la Copa de SM el Rey, la Champions i la Lliga, i el capità va ser el Kun. O sigui que qui va agafar totes les copes va ser el Kun juntament amb el Puyol.