El Book Express ja ha arribat al seu destí!


Aquest juliol hem anat de viatge amb la Biblioteca de Caldes de Montbui i COS DE LLETRA! Quaranta-cinc participants van afegir-se al taller BOOK EXPRESS, que els convidava a recórrer en un tren imaginari el món de l'escriptor Roald Dahl (autor del llibre "Charlie i la fàbrica de xocolata", entre d'altres).
Amb ells, hem viatjat per algunes de les seves obres més divertides i ens hem aturat a les principals estacions per conèixer els seus personatges; hem explorat els racons amagats a les seves històries i ens hem inventat els nostres propis relats. Tot això ho hem fet mitjançant jocs, diversió i sorpreses... Ha estat un autèntic viatge a un lloc desconegut, que tots els participants han contribuït a fer més ric, més bonic, més màgic... Tota una aventura!

En aquest bloc trobareu els títols dels llibres que hem llegit (totalment o parcialment) i de les pel·lícules basades en obres de Roald Dahl. Sobretot us suggerim que feu un tomb pels textos que els propis participants han escrit i acceptat publicar a la web. Són textos breus, sorprenents, una mica bojos, amb personatges divertits i finals inesperats. Els seus autors tenen entre set i catorze anys. Esperem que els disfruteu!

Gràcies a tots per haver vingut amb Roald Dahl, COS DE LLETRA i la Biblioteca de Caldes de Montbui a passar-ho bé durant les tardes del juliol!

(Els participants podeu enviar-nos comentaris, propostes per edicions successives o textos que volgueu que pengem aquí a tallercosdelletra@gmail.com )